De dag dat we bij McDonalds hadden kunnen eten
Door: Nina
Blijf op de hoogte en volg Marc
13 Augustus 2017 | Canada, Brûlé Mines
We genieten van een lekker bakkie koffie bij 'the old grind' en gaan daarna in, jawel, de regen richting de supermarkt en daarna naar de ranch. In de centrale hal geluncht en toen Mees naar bed ging ook lekker gelezen en gepield met vakantieverhalen en foto's. Na Mees zijn lange middagdut heeft hij heerlijk met oma en papa op het land achter de ranch gespeeld met de huishond. Ook deze hond vindt het heerlijk om stokjes weggegooid te zien worden om deze vervolgens op te halen en terug te brengen. Mees geniet hier zichtbaar van en dat levert mooie plaatjes op. Ja, mama is van de foto's.
We besluiten nog even naar Hinton te rijden voor het avondeten en vanaf daar gaat het eigenlijk mis. Geen fantastische opties zien wij voor ons en eigenlijk denken we dan ook bij McDonalds uit te komen, wat voor een keer best oké is. Aan het eind van ons 'wekijkenevenwelkeoptiesernogmeerzijnrondje' dient zich een pizza family restaurant aan. Vooruit we doen eens gek. Nou, dat deden we hoor. Na 50 minuten en een hoop ge-EH van Mees kregen wij ons eten. Dit was niet van veel betere kwaliteit dan McDonalds en nadat ik had gezien hoe hier de citroenen gesneden werden kreeg mijn hooggevoelige slokdarm er nog maar weinig doorheen. Maargoed, we hadden allemaal gezegd dat we niet echt voorkeur hadden. Dus klagen mochten we niet en iemand de schuld geven kon al helemaal niet want het was een gezamenlijk besluit. Mees had gelukkig enorm genoten van de losse korrels mais. Wij van de espresso van Tim Hortens.
Onder het genot van getik van de regen, af een toe wat onweer en de hilarische geluiden die Martin maakt als hij in slaap valt proberen in slaap te vallen. Ja het is een gevalletje daar had je bij moeten zijn, maar Martin maakt geluiden alsof hem net nog even de laatste bijzondere feitjes worden medegedeeld. Jullie hebben hier niks aan, maar ik wil mij dit hilarische feit over een paar jaar graag nog herinneren.